Schade bij verkeersongevallen in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

Vanmorgen vonden er in Vlissingen verschillende ongevallen plaats waarbij voertuigen schade opliepen. Eén persoon raakte gewond.

Even voor 10.00 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de oprit naar de Sloeweg vanaf de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. Een bestuurster kwam door onbekende oorzaak met haar voertuig op een verkeersheuvel en ramde daarbij een verkeersbord. Volgens de politie kwam het voertuig in de berm tot stilstand. De bestuurster kwam met de schrik vrij, maar haar voertuig liep forse schade op.

- Advertentie -

Ruim 30 minuten later, rond 10.30 uur, ging het opnieuw mis. Dit keer op de rotonde van de Sloeweg met de Burgemeester Van Woelderenlaan in Vlissingen. Volgens een politiewoordvoerster werd een fietser, mogelijk een wielrenner, door een automobilist geschept. De oorzaak van de aanrijding is mogelijk een voorrangsfout. De fietser werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De fiets van het slachtoffer liep door de aanrijding veel schade op en brak in tweeën. Volgens de politie zal later worden bekeken of het gaat om verzekeringswerk. Dit hangt namelijk af van het letsel van het slachtoffer.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie deelt waarschuwingen en boetes uit bij controles
Volgend artikelBrandweer ingezet voor autobranden op 1e Paasdag
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.