Bulgaarse vrachtwagenchauffeur (64) ernstig mishandeld

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Een 64-jarige Bulgaarse vrachtwagenchauffeur is afgelopen nacht op een parkeerplaats bij een horecazaak aan de Engelandweg ernstig mishandeld. Hij liep een dubbele beenbreuk op en is naar een ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie kreeg vannacht omstreeks 00.35 uur een melding dat er een man mishandeld was op een parkeerplaats bij een koffiehuis aan de Engelandweg in Ritthem. Ter plaatse troffen de agenten een zwaargewonde Bulgaarse vrachtwagenchauffeur op de grond lag. Hij bleek te zijn mishandeld.

- Advertentie -

Een getuige vertelde dat hij in de cabine lag te slapen en dat rond middernacht twee personen tegen het portier klopten. Hij zag dat ze de brandblusser van zijn vrachtwagen gehaald hadden en daarmee andere trucks onderspoten. Ook werd daarmee een voorruit ingeslagen. Even later zag hij een collega gewond op de grond liggen. Hij belde direct 112 waarna eenheden van de politie en Koninklijke Marechaussee ter plaatse kwamen.

Er zijn ter plaatse twee verdachten aangehouden die flink onder invloed van alcohol waren. De eerste verdachte, een 28-jarige man uit Kerkwijk blies 735 ugl. De andere verdachte, een 46-jarige man uit Aalst, blies 835 ugl. De aanleiding voor de zware mishandeling is nog niet geheel duidelijk. Het lijkt te gaan om een conflict tussen truckers onderling.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingen ontvangt subsidie voor bestrijding jeugdcriminaliteit
Volgend artikelVuurwapen en drugs aangetroffen in auto
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.