Vuurwapen en drugs aangetroffen in auto

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Een 37-jarige man uit Vlissingen is gistermiddag omstreeks 18.00 uur op de Smalle Kade aangehouden. Tijdens een controle troffen agenten drugs en onder andere een vuurwapen aan.

Agenten besloten zaterdag aan het einde van de middag op de Smalle Kade in Vlissingen een automobilist te controleren. Tijdens de controle roken agenten een sterke alcohol lucht bij de bestuurder. In de middenconsole van het voertuig stond een geopend blikje bier. De indicatieve alcoholtest bleek echter in orde te zijn. De drugstest was wel positief. de 37-jarige man testte positief op het gebruik van amfetamine en cocaïne.

- Advertentie -

De bestuurder gaf aan op het bureau mee te werken aan het afnemen van bloed. Tijdens de vervoersfouillering gaf hij aan dat hij een uitschuifbaar mes en boksbeugel in zijn broekzakken had. Bij verder onderzoek werd in auto een hoeveelheid harddrugs en een vuurwapen aangetroffen.

De man werd aangehouden en naar een cellencomplex gebracht. Ook in zijn woning zijn druggerelateerde goederen gevonden en in beslag genomen.  

- Advertentie -
Vorig artikelBulgaarse vrachtwagenchauffeur (64) ernstig mishandeld
Volgend artikelGestolen fiets teruggevonden middels GPS-tracker
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.