Forse politie-inzet in Bossenburgh vanwege bedreiging

Er was gistermiddag veel politie in de wijk Bossenburgh vanwege het incident. © Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Donderdag aan het einde van de middag was er in Bossenburgh veel politie aanwezig. Volgens een woordvoerster vanwege een melding over een bedreiging. Of de politie iemand heeft aangehouden is onbekend.

Volgens een woordvoerster zou iemand in de namiddag het politiebureau zijn binnengelopen en een melding hebben gedaan van bedreiging. “De melding was op dat moment niet geheel duidelijk en we hadden zelfs geen exacte locatie”, aldus een zegsvrouw van de politie. Wel werden meerdere eenheden, waaronder een hondengeleider, naar de wijk Bossenburgh in Vlissingen gestuurd.

- Advertentie -

In de wijk, ter hoogte van de Blikkenburg, werden zeker vijf politie-eenheden gezien. Tegen 17.00 uur vertrok de politie weer. Het is niet bekend of er daadwerkelijk iemand is aangehouden. De politie laat weten rekening te houden met een valse melding.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken Pool zonder rijbewijs kruipt achter het stuur
Volgend artikelForse politie-inzet Bossenburgh was voor bedreiging met vuurwapen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!