Man (43) stapt ongewenst in auto en slaat bestuurder

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Een 43-jarige man uit Vlissingen is gisteravond aangehouden. Hij zou een auto zijn binnengedrongen en de bestuurder hebben mishandeld. De man zou ook een andere auto hebben vernield.

Een automobilist reed rond 21.35 uur op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op de rotonde liep een man, duidelijk onvast ter been. De man ging voor de auto staan zodat de bestuurder moest stoppen. De man stapte vervolgens via de berijderskant in en dwong de automobilist verder te rijden. Het lukte de bestuurder om op de Industrieweg te stoppen en uit te stappen. Ook de ongewenste bijrijder stapte uit en heeft de man meerdere malen tegen zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer heeft hierdoor letsel aan zijn gebit.

- Advertentie -

Gewaarschuwde agenten troffen de verdachte op de Paul Krugerstraat aan waar hij zich verzette bij zijn arrestatie. Een blaastest gaf aan de verdachte onder invloed van alcohol was. Later bleek dat hij op de Industrieweg meerdere deuken in een geparkeerde auto heeft getrapt. De 43-jarige Vlissinger zit nog vast voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelAutobestuurder aangehouden na botsing met lijnbus
Volgend artikelMotorrijder onderuit op Nieuwe Vlissingseweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.