Fietser gewond afgevoerd na aanrijding in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Een fietser op leeftijd is vanmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een Duitse automobilist. De fietser is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding vond zondagmiddag rond 17.00 uur plaats op de rotonde van de Burgemeester Van Woelderenlaan met de Sloeweg. De hulpdiensten, waaronder een ambulance, kwamen met spoed ter plaatse.

- Advertentie -

In eerste instantie leek er weinig aan de hand want de fietser kon op eigen kracht overeind komen. Na controle door de ambulancedienst werd toch besloten om de man met spoed naar een ziekenhuis te brengen.

De fiets, die door de aanrijding een krom voorwiel opliep, werd door de zoon van het slachtoffer opgehaald. Mogelijk is een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding.

- Advertentie -
Vorig artikelBruinvis aangespoeld op glooiing bij Gevangentoren
Volgend artikelSchoten gelost omgeving Leeghwaterstraat, dader(s) voortvluchtig
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.