Gewonde bij steekincident in Vlissingen, één arrestatie

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

Vannacht raakte een man gewond bij een steekpartij in Vlissingen. De politie heeft één verdachte aangehouden.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Rotterdam, werden vannacht rond 04.25 uur opgeroepen voor een melding van een mogelijke steekpartij.

- Advertentie -

Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, troffen zij een gewonde man aan op een pleintje tussen de Winkelmanstraat en de Callenfellstraat. Het slachtoffer werd direct aan zijn verwondingen behandeld door ambulancemedewerkers. Daarna is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

Volgens een woordvoerder van de politie is er ter plekke een persoon aangehouden. “Wij doen verder onderzoek om te bekijken wat er precies gebeurd is”, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelBurgemeester Vlissingen: ‘Schietincidenten ongehoord en onacceptabel’
Volgend artikelNog een verdachte aangehouden voor steekincident Winkelmanstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.