Nog een verdachte aangehouden voor steekincident Winkelmanstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

De politie heeft vanmorgen vroeg nog een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn geweest bij de steekpartij vannacht op een pleintje tussen de Winkelmanstraat en de Callenfellstraat.

Rond 04.30 uur ontving de meldkamer een melding van een gewonde man op een pleintje tussen de Winkelmanstraat en de Callenfellstraat in Vlissingen. Ter plaatse troffen agenten een 18-jarige man aan die mogelijk gestoken zou zijn. Hij is ter plekke behandeld door ambulancemedewerkers en meegenomen naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

Even later, rond 04.50 uur werd er een eerste verdachte van 15 jaar aangehouden op de Irislaan. Rond 05.45 uur werd er een tweede verdachte (16 jaar) in de Kalverstraat aangehouden. Wat de precieze rol is van de beide verdachten zal nog worden onderzocht.

Zie ook:
Gewonde bij steekincident in Vlissingen, één arrestatie (16-05-2024)

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij steekincident in Vlissingen, één arrestatie
Volgend artikelPolitie stelt onderzoek in na mogelijk schietincident op Singel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.