A58 weer open na ongeval met trailer en boot

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

Op de rijksweg A58 bij Oost-Souburg is vanmorgen een boot van een trailer gevallen. De snelweg was de hele ochtend dicht maar is inmiddels weer open. Er raakte niemand gewond.

Het ging vanmorgen rond 09.30 uur mis op de A58 bij Oost-Souburg in de richting van Bergen op Zoom. Door onbekende oorzaak schaarde de trailer en belandde de boot van ongeveer 7 meter op de rijbaan. Door het ongeval beschadigde de vangrail.

- Advertentie -

Door het ongeval was de A58 de hele ochtend afgesloten. Het verkeer kon wel passeren via de op- en afrit, hierdoor viel de hinder mee. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de trailer en de boot van de weg gehaald. Rijkswaterstaat zal later de vangrail laten repareren. Rond 12.00 uur was de snelweg weer open.

- Advertentie -
Vorig artikelAutomobilist (30) uit Breda ramt onder invloed twee auto’s
Volgend artikelBrandweer ingezet voor kortsluiting in woning Koudekerkseweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.