Brandweer ingezet voor kortsluiting in woning Koudekerkseweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

De brandweer is vanmiddag ingezet voor een nacontrole in een woning aan de Koudekerkseweg. De brand is mogelijk ontstaan door kortsluiting.

Dinsdagmiddag rond 14.15 ontstond er in een woning aan de Koudekerkseweg in Vlissingen brand. Omdat de bewoner(s) zelf al een bluspoging hadden ondernemen, werd de beroepsbrandweer uit Middelburg zonder spoed aan de melding gekoppeld voor een nacontrole.

- Advertentie -

Brandweerlieden hebben uiteindelijk toch nog geblust met twee stralen hoge druk. Ook moesten er wat sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd om alles goed te kunnen blussen. Een brandonderzoeker van de Veiligheidsregio Zeeland is ook ter plekke gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand. Hij bekeek ondermeer naar buiten gebrachte resten waarbij een verkoold stopcontact zichtbaar was (foto onder).

Rond 16.30 uur ging de brandweer inpakken om vervolgens te vertrekken.

- Advertentie -
Vorig artikelA58 weer open na ongeval met trailer en boot
Volgend artikelBrandweer blust brandje in ondergrondse container
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.