Boom omgewaaid door harde windstoten

© Foto: Marleen Drijgers (Facebook)
- Advertentie -

Door de harde windstoten vandaag is er in Vlissingen een boom omgewaaid. Er ontstond geen schade aan auto’s of persoonlijke eigendommen.

Rond 15.00 uur vanmiddag waaide de boom om en kwam deels terecht op de Willem Klooslaan in Vlissingen. De brandweer is ingezet om de takken in stukken te zagen.

- Advertentie -

Omdat de boom voor een groot gedeelte op een groenstrook terechtkwam, ontstond er geen schade. Een deel van de boom kwam wel op de weg terecht. Hierdoor kon het verkeer moeilijk passeren.

In de hele provincie zijn al veel meldingen binnengekomen over stormschade. Het KNMI heeft tot vanavond 18.00 uur code geel afgegeven voor zware windstoten van 110 kilometer per uur.

- Advertentie -
Vorig artikelRotterdammer (30) aangehouden na melding conflict met vuurwapen
Volgend artikelKettingbotsing A58, geen gewonden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!