Rotterdammer (30) aangehouden na melding conflict met vuurwapen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

De politie heeft gisteravond een 30-jarige man uit Rotterdam in Vlissingen aangehouden voor mogelijk bezit van een vuurwapen. Aan de melding ging een conflict vooraf.

De melding van het conflict kwam rond 19.30 uur bij de politie binnen. “In een woning in Vlissingen zouden twee bekenden een conflict met elkaar hebben en hierbij zou een vuurwapen zijn gezien”, aldus een politiewoordvoerder.

- Advertentie -

Direct ging de politie ter plaatse, maar trof de verdachte met mogelijk vuurwapen niet aan. Rond 20.45 uur zagen agenten op de Jozef Israëlslaan een man rijden in een auto die voldeed aan het signalement. Hierop startte de politie een zogenoemde BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten). Bij de man werd echter geen vuurwapen aangetroffen.

“De verdachte zal door ons worden gehoord in de hoop dat we meer duidelijkheid krijgen over het mogelijke vuurwapen. De andere persoon, waarmee de 30-jarige verdachte een conflict had, heeft aangifte bij ons gedaan”, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer ingezet vanwege dakbrand in Vlissingen
Volgend artikelBoom omgewaaid door harde windstoten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!