Gewonde bij incident in woning Verkuijl Quakkelaarstraat

© Foto: Brandon Bakker / 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

Bij een incident in een woning is maandagavond één gewonde gevallen. De hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, werden opgeroepen.

Kort na 22.30 uur werd er melding gemaakt van een gaslucht in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Er zouden meerdere gewonden zijn. Twee ambulanceteams, de brandweer en de traumahelikopter uit Rotterdam werden gealarmeerd.

- Advertentie -

Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen bleek een vrouw, mogelijk de bewoonster, gewond te zijn geraakt. Zij werd rond 23.00 uur, gewikkeld in een reddingsdeken en met verband om haar hoofd, met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De opgeroepen traumahelikopter, die ter hoogte van Middelharnis vloog, werd vervolgens afgemeld en kwam dus niet meer ter plekke.

Wat er precies aan de hand was, is niet bekend. Even na 23.00 uur vertrokken ook de andere hulpdiensten weer.

- Advertentie -
Vorig artikelVerscherpt toezicht in haven na vondst cocaïne
Volgend artikelTweede verdachte opgepakt voor grootste vondst cocaïne van dit jaar
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.