Contact

U kunt contact opnemen met de redactie voor het melden van nieuwstips en andere zaken. E-mails en berichten worden gewoonlijk binnen twee werkdagen beantwoord. Dit kan soms iets langer duren. Klik hier om te e-mailen.

Ons webcare team zit ook voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zitten zij klaar vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag is onze webcare-afdeling gesloten. U kunt berichten sturen via Facebook, Twitter en Instagram.

Wij zijn momenteel aan het testen om WhatsApp in te zetten om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Volg ons op Twitter voor updates hierover.

Beeldmateriaal insturen

U kunt uw beeldmateriaal insturen via de website: www.wetransfer.com. In totaal kunt u 2 GB versturen. Vul bij ontvanger: redactie@112vlissingen-souburg.nl in. Vergeet niet te vermelden om wat voor incident of calamiteit het gaat.

Als u ons uw beeldmateriaal toestuurt gaat u akkoord met de voorwaarden van 112 Vlissingen & Souburg. Ook geeft u 112 Vlissingen & Souburg toestemming uw beeldmateriaal te gebruiken zonder tegenprestatie, bijvoorbeeld een som geld.