Getuigen gezocht van ernstig geweldsmisdrijf

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagavond 22 augustus tussen 21.00 uur en zaterdag 23 augustus 01.00 uur iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van een flat aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen, mogelijk kan uw verklaring bijdragen aan het onderzoek.

In die flat, nabij de Irislaan, is een bewoonster slachtoffer geworden van een ernstig geweldsdelict.

- ADVERTENTIE -

Er is al een buurtonderzoek gedaan. Heeft u daar aan deel genomen en heeft u geen nieuwe feiten, dan hoeft u zich niet opnieuw te melden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelPolitie lost schoten in Souburg
Volgend artikelGrote brand in Buitenhaven Vlissingen
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier