Getuigen gezocht van ernstig geweldsmisdrijf

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen die vrijdagavond 22 augustus tussen 21.00 uur en zaterdag 23 augustus 01.00 uur iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van een flat aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen, mogelijk kan uw verklaring bijdragen aan het onderzoek.

In die flat, nabij de Irislaan, is een bewoonster slachtoffer geworden van een ernstig geweldsdelict.

Er is al een buurtonderzoek gedaan. Heeft u daar aan deel genomen en heeft u geen nieuwe feiten, dan hoeft u zich niet opnieuw te melden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Vorig artikelPolitie lost schoten in Souburg
Volgend artikelGrote brand in Buitenhaven Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier