Grote brand in Buitenhaven Vlissingen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Dinsdag aan het einde van de middag is aan de Westerhavenweg in Vlissingen een grote brand uitgebroken op een ponton. Op het ponton stonden autobanden in de brand.

Vanaf kilometers ver was de rook te zien, de vlammen waren vanaf de A58 te zien. De autobranden die in de brand stonden diende als stootrand tussen het ponton en de wal. Omstreeks 17.20 uur werd er een sleepboot ingezet om de brand te bestrijden.

- ADVERTENTIE -

Even na 18.00 uur werd het sein brand meester gegeven, de brandweer kwam met zeker 7 voertuigen ter plekke. Ook was er uit voorzorg een ambulance ter plekke, voor zover bekend is er niemand afgevoerd.

Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier