Ruzie na opmerking voetbalshirt

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 41-jarige man uit de gemeente Veere heeft op het Bellamypark een 19-jarige Vlissinger mishandeld. Aanleiding was een opmerking van het slachtoffer over het voetbalshirt van de verdachte.

Agenten kwamen op woensdag 27 augustus rond 20.00 uur ter plaatse en hielden de vechtersbaas aan. De Vlissinger zou door de verdachte in het gezicht zijn geslagen. Hij hield een bloedneus en gezwollen gezicht aan het voorval over. De verdachte kon na verhoor met een proces-verbaal op zaak weer naar huis.

Vorig artikelGrote brand in Buitenhaven Vlissingen
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor incident
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier