Traumahelikopter opgeroepen voor incident

VLISSINGEN – Vannacht rond 01.30 uur is er een traumahelikopter opgeroepen voor een incident aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen.

Twee ambulanceteams en noodhulp van de politie gingen naar de woning in die straat. Even later werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd. Met het traumateam van de traumahelikopter werd overeengestemd dat er een landing zou plaats vinden bij de Shell langs de A58 bij Arnemuiden.

later landde de traumahelikopter bij het ziekenhuis in Goes, of het slachtoffer per helikopter is afgevoerd is niet bekend.

Vorig artikelRuzie na opmerking voetbalshirt
Volgend artikelBrandgerucht in woning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier