Traumahelikopter opgeroepen voor incident

VLISSINGEN – Vannacht rond 01.30 uur is er een traumahelikopter opgeroepen voor een incident aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen.

Twee ambulanceteams en noodhulp van de politie gingen naar de woning in die straat. Even later werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed per ambulance afgevoerd. Met het traumateam van de traumahelikopter werd overeengestemd dat er een landing zou plaats vinden bij de Shell langs de A58 bij Arnemuiden.

later landde de traumahelikopter bij het ziekenhuis in Goes, of het slachtoffer per helikopter is afgevoerd is niet bekend.

Vorig artikelRuzie na opmerking voetbalshirt
Volgend artikelBrandgerucht in woning Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier