Brandgerucht in woning Vlissingen

VLISSINGEN – Vanmiddag is de brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een brandgerucht in een woning aan de Wilhelminastraat in Vlissingen.

De brandweer rukte rond 13.30 uur uit om de woning te controleren. Ook was er politie aanwezig, dit om het verkeer te regelen. Na een controle door de woning kon de brandweer na een half uur weer terugkeren naar de post. Of er daadwerkelijk iets heeft gebrandt in de woning is niet bekend.

Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor incident
Volgend artikelKind raakt zwaargewond door kitesurfer
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier