Brandgerucht in woning Vlissingen

VLISSINGEN – Vanmiddag is de brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een brandgerucht in een woning aan de Wilhelminastraat in Vlissingen.

De brandweer rukte rond 13.30 uur uit om de woning te controleren. Ook was er politie aanwezig, dit om het verkeer te regelen. Na een controle door de woning kon de brandweer na een half uur weer terugkeren naar de post. Of er daadwerkelijk iets heeft gebrandt in de woning is niet bekend.

Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor incident
Volgend artikelKind raakt zwaargewond door kitesurfer
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier