Kind raakt zwaargewond door kitesurfer

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg.

DISHOEK – Vanmiddag is een Duits kind zwaargewond geraakt door een klap van de lijn van een kite op het strand  ter hoogte van strandpaviljoen Zilvermeeuw.

Omdat de hulpverleners door de taalbarrière niet konden opmaken hoe ernstig het letsel was bij het kind werd de traumahelikopter opgeroepen. Het kind zou namelijk niet overal in het lichaam meer gevoel hebben gehad.

De opgeroepen traumahelikopter werd later gecanceld. Het kind werd door de strandwacht naar de duinovergang bij de Kaapduinseweg gebracht. Hulpverleners hebben het kind in de ambulance gedragen, vervolgens is het kind met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

De kitesurfer heeft zich inmiddels gemeld, de politie hoort hem om de ware toedracht van het ongeval te achterhalen.

Vorig artikelBrandgerucht in woning Vlissingen
Volgend artikelScooterrijder gewond na ongeval Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier