Kind raakt zwaargewond door kitesurfer

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg.
- ADVERTENTE -

DISHOEK – Vanmiddag is een Duits kind zwaargewond geraakt door een klap van de lijn van een kite op het strand  ter hoogte van strandpaviljoen Zilvermeeuw.

Omdat de hulpverleners door de taalbarrière niet konden opmaken hoe ernstig het letsel was bij het kind werd de traumahelikopter opgeroepen. Het kind zou namelijk niet overal in het lichaam meer gevoel hebben gehad.

- ADVERTENTIE -

De opgeroepen traumahelikopter werd later gecanceld. Het kind werd door de strandwacht naar de duinovergang bij de Kaapduinseweg gebracht. Hulpverleners hebben het kind in de ambulance gedragen, vervolgens is het kind met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

De kitesurfer heeft zich inmiddels gemeld, de politie hoort hem om de ware toedracht van het ongeval te achterhalen.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.