Scooterrijder gewond na ongeval Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is er een scooterrijder gewond geraakt na een ongeval op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Irislaan in Vlissingen.

Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur, een scooterrijder was op een auto geklapt. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd in een ambulance. De politie heeft van omstanders verklaringen opgenomen en de weg schoongemaakt.

Vorig artikelKind raakt zwaargewond door kitesurfer
Volgend artikelMan aangehouden wegens mishandeling
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier