Scooterrijder gewond na ongeval Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is er een scooterrijder gewond geraakt na een ongeval op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Irislaan in Vlissingen.

Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur, een scooterrijder was op een auto geklapt. Het slachtoffer is met onbekend letsel afgevoerd in een ambulance. De politie heeft van omstanders verklaringen opgenomen en de weg schoongemaakt.

Vorig artikelKind raakt zwaargewond door kitesurfer
Volgend artikelMan aangehouden wegens mishandeling
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier