Man aangehouden wegens mishandeling

VLISSINGEN -In de nacht van zaterdag 30 augustus op zondag 31 augustus heeft de politie een 28-jarige Middelburger aangehouden, dit omdat hij een man zou hebben mishandeld.

Bij een bijeenkomst in het buurthuis in de Adriaen Coortelaan in Vlissingen heeft de man omstreeks 01.55 uur ruzie gezocht met een medebezoeker. Een medewerker van het buurthuis zette de Middelburger vervolgens buiten. Even alter kwam hij echter weer terug en gaf de beheerder een vuistslag in het gezicht. het slachtoffer liep hierdoor oogletsel op. De man deed aangifte van mishandeling. De 28-jarige Middelburger is ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelScooterrijder gewond na ongeval Vlissingen
Volgend artikelBedelaar beboet in centrum Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier