Man aangehouden wegens mishandeling

- ADVERTENTIE -

VLISSINGEN -In de nacht van zaterdag 30 augustus op zondag 31 augustus heeft de politie een 28-jarige Middelburger aangehouden, dit omdat hij een man zou hebben mishandeld.

Bij een bijeenkomst in het buurthuis in de Adriaen Coortelaan in Vlissingen heeft de man omstreeks 01.55 uur ruzie gezocht met een medebezoeker. Een medewerker van het buurthuis zette de Middelburger vervolgens buiten. Even alter kwam hij echter weer terug en gaf de beheerder een vuistslag in het gezicht. het slachtoffer liep hierdoor oogletsel op. De man deed aangifte van mishandeling. De 28-jarige Middelburger is ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -
Vorig artikelScooterrijder gewond na ongeval Vlissingen
Volgend artikelBedelaar beboet in centrum Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen voor op deze website. Contacteer ons als je nieuwstips hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier