Man aangehouden wegens mishandeling

- Advertentie -

VLISSINGEN -In de nacht van zaterdag 30 augustus op zondag 31 augustus heeft de politie een 28-jarige Middelburger aangehouden, dit omdat hij een man zou hebben mishandeld.

Bij een bijeenkomst in het buurthuis in de Adriaen Coortelaan in Vlissingen heeft de man omstreeks 01.55 uur ruzie gezocht met een medebezoeker. Een medewerker van het buurthuis zette de Middelburger vervolgens buiten. Even alter kwam hij echter weer terug en gaf de beheerder een vuistslag in het gezicht. het slachtoffer liep hierdoor oogletsel op. De man deed aangifte van mishandeling. De 28-jarige Middelburger is ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond na ongeval Vlissingen
Volgend artikelBedelaar beboet in centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.