Bedelaar beboet in centrum Vlissingen

VLISSINGEN – Vannacht rond 02.00 uur heeft de politie een 40-jarige man uit de gemeente Middelburg beboet omdat hij aan het bedelen was op een plek waar dat niet is toegestaan.

De 40-jarige man vroeg voorbijgangers om geld op het Bellamypark in Vlissingen. Volgens art. 2:61 uit Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen is het niet toegestaan om op de door het college aangewezen plekken op of aan de weg of in een openbaar gebouw te bedelen om geld of andere zaken. De Middelburger kreeg dan ook een boete

 

Vorig artikelMan aangehouden wegens mishandeling
Volgend artikelVRZ sluit mogelijk brandweerposten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier