Bedelaar beboet in centrum Vlissingen

VLISSINGEN – Vannacht rond 02.00 uur heeft de politie een 40-jarige man uit de gemeente Middelburg beboet omdat hij aan het bedelen was op een plek waar dat niet is toegestaan.

De 40-jarige man vroeg voorbijgangers om geld op het Bellamypark in Vlissingen. Volgens art. 2:61 uit Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen is het niet toegestaan om op de door het college aangewezen plekken op of aan de weg of in een openbaar gebouw te bedelen om geld of andere zaken. De Middelburger kreeg dan ook een boete

 

Vorig artikelMan aangehouden wegens mishandeling
Volgend artikelVRZ sluit mogelijk brandweerposten
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier