Benzinelucht in garage-boxen Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is de beroepsbrandweer van Middelburg uitgerukt voor een melding van een benzinelucht in een garagebox aan de Colijnstraat in Vlissingen.

De brandweer heeft ter plekke de garage-boxen gecontroleerd, dit leidde uiteinderijk tot niets. Waar de benzinelucht vandaan kwam is nog onderzocht, de oorzaak werd echter niet ontdekt. Na een half uur keerde de brandweer weer terug naar de post.

Vorig artikelVRZ sluit mogelijk brandweerposten
Volgend artikelMotorcrosser zwaargewond na val
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier