Benzinelucht in garage-boxen Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is de beroepsbrandweer van Middelburg uitgerukt voor een melding van een benzinelucht in een garagebox aan de Colijnstraat in Vlissingen.

De brandweer heeft ter plekke de garage-boxen gecontroleerd, dit leidde uiteinderijk tot niets. Waar de benzinelucht vandaan kwam is nog onderzocht, de oorzaak werd echter niet ontdekt. Na een half uur keerde de brandweer weer terug naar de post.

Vorig artikelVRZ sluit mogelijk brandweerposten
Volgend artikelMotorcrosser zwaargewond na val
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier