Benzinelucht in garage-boxen Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmiddag is de beroepsbrandweer van Middelburg uitgerukt voor een melding van een benzinelucht in een garagebox aan de Colijnstraat in Vlissingen.

De brandweer heeft ter plekke de garage-boxen gecontroleerd, dit leidde uiteinderijk tot niets. Waar de benzinelucht vandaan kwam is nog onderzocht, de oorzaak werd echter niet ontdekt. Na een half uur keerde de brandweer weer terug naar de post.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -
Vorig artikelVRZ sluit mogelijk brandweerposten
Volgend artikelMotorcrosser zwaargewond na val
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier