Dode bij grote brand in Vlissingen

© Foto: Dario Jovicic
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanmorgen is een bij een grote brand in Vlissingen een dode gevallen. De brand brak uit rond 07:45 uur.

De brand woedde in een appartement aan de Molenstraat in Vlissingen. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar grote brand. Verschillende bluseenheden gingen met spoed ter plekke. Volgens getuigen was er eerst een luide knal te hoen, daarna brak er brand uit. Om 08.00 uur werd het sein brand meester gegeven.

- ADVERTENTIE -

Ook werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke gestuurd, dit omdat er later bleek dat er nog een persoon in de woning aanwezig was. Omstreeks 09.00 uur bevestigde de brandweer dat er inderdaad iemand aanwezig was in de woning tijdens de brand en dat deze persoon de brand niet heeft overleeft.

Omdat het pand door de brand is ontzet is er instortingsgevaar, de brandweer kon daarom het pand pas later betreden. Omstreeks half tien was de brandweer nog bezig met nablussen. De brandweer heeft inmiddels het slachtoffer geborgen.

 

- ADVERTENTIE -