Dode bij grote brand in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen is een bij een grote brand in Vlissingen een dode gevallen. De brand brak uit rond 07:45 uur.

De brand woedde in een appartement aan de Molenstraat in Vlissingen. Vrijwel direct werd er opgeschaald naar grote brand. Verschillende bluseenheden gingen met spoed ter plekke. Volgens getuigen was er eerst een luide knal te hoen, daarna brak er brand uit. Om 08.00 uur werd het sein brand meester gegeven.

- Advertentie -

Ook werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter ter plekke gestuurd, dit omdat er later bleek dat er nog een persoon in de woning aanwezig was. Omstreeks 09.00 uur bevestigde de brandweer dat er inderdaad iemand aanwezig was in de woning tijdens de brand en dat deze persoon de brand niet heeft overleeft.

Omdat het pand door de brand is ontzet is er instortingsgevaar, de brandweer kon daarom het pand pas later betreden. Omstreeks half tien was de brandweer nog bezig met nablussen. De brandweer heeft inmiddels het slachtoffer geborgen.

 

- Advertentie -
Vorig artikelVuurwapen blijkt balletjespistool
Volgend artikelIdentiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.