Identiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend

VLISSINGEN – De identiteit van het stoffelijk overschot dat vanochtend werd aangetroffen in een woning aan de Gasthuisstraat in Vlissingen is nog niet bekend. In de desbetreffende woning was eerder die ochtend een grote brand uitgebroken.

Volgens getuigen was er kort voor de brand een luidde explosie te horen. De brandweer gaf rond 08.20 uur het sein brandmeester. Omliggende woningen zijn ontruimd, de gemeente Vlissingen heeft vanmiddag om 16.00 uur een besloten bijeenkomst georganiseerd voor de direct betrokkenen.

Zie ook:

Dode bij grote brand in Vlissingen (09-09-2014)

Vorig artikelDode bij grote brand in Vlissingen
Volgend artikelDode bij brand is bewoonster
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier