Identiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De identiteit van het stoffelijk overschot dat vanochtend werd aangetroffen in een woning aan de Gasthuisstraat in Vlissingen is nog niet bekend. In de desbetreffende woning was eerder die ochtend een grote brand uitgebroken.

Volgens getuigen was er kort voor de brand een luidde explosie te horen. De brandweer gaf rond 08.20 uur het sein brandmeester. Omliggende woningen zijn ontruimd, de gemeente Vlissingen heeft vanmiddag om 16.00 uur een besloten bijeenkomst georganiseerd voor de direct betrokkenen.

- ADVERTENTIE -

Zie ook:

Dode bij grote brand in Vlissingen (09-09-2014)

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelDode bij grote brand in Vlissingen
Volgend artikelDode bij brand is bewoonster
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.