Dode bij brand is bewoonster

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrouw die gisterochtend om het leven kwam bij de grote brand in de Gasthuisstraat in Vlissingen is de 45-jarige bewoonster van de woning, dat meldde de politie vanmiddag.

Gisterochtend rond 07.50 uur hoorden bewoners van de Gasthuisstraat/Molenstraat een luidde knal, kort hierna stond er een zolder van een woning in die straat volledig in brand. Tijdens het blussen vond de brandweer een stoffelijk overschot, na onderzoek is dus gebleken dat dit de 45-jarige bewoonster is.

- Advertentie -

Omwonende konden gisteren niet direct terug naar hun woningen in verband met instortingsgevaar, zij zijn opgevangen in een nabij gelegen hotel. Ook gisteravond konden sommige mensen nog steeds niet terug in hun woningen. “Indien een woning niet meer bewoonbaar is, zal l’escaut vervangende woonruimte zoeken”, aldus de gemeente Vlissingen gisteravond.

Het onderzoek naar de brand is vanmiddag afgerond.

Zie ook:

– Identiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend (09-09-2014)

Dode bij grote brand in Vlissingen (09-09-2014)

- Advertentie -
Vorig artikelIdentiteit van dode bij grote brand Vlissingen nog onbekend
Volgend artikelFatale brand ontstaan door gasexplosie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

  1. Heel tragisch , woon heel dichtbij. vond het daarom ook tragisch dat dit nieuws niet landelijk te zien was. terwijl er veel minder belangrijke dingen getoond worden. zo blijkt maar weer dat wij in zeeland niet mee tellen voor de rest van het land!

Reacties zijn gesloten.