Vlissinger zonder licht blijkt drugs op zak te hebben

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden. De man had verschillende hard- en softdrugs op zak.

Een motoragent zag rond 00.00 uur een fietser rijden bij het Weyevlietplein in Vlissingen, de Vlissinger fietste zonder licht. De agent besloot daarop de man staande te houden om hem het een en ander te vragen. De motoragent vroeg aan de 22-jarige man zijn legitimatiebewijs. Het ID-bewijs was echter  ongeldig en onleesbaar. Om de identiteit van de man toch vast te kunnen stellen vroeg de agent of hij in de tas van de Vlissinger mocht kijken. Hier kreeg de agent toestemming voor. In de tas vond de agent echter verschillende hard- en softdrugs, onder anderen: LSD, amfetamine en hash. De 22-jarige Vlissinger is direct aangehouden en ingesloten.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier