Vlissinger zonder licht blijkt drugs op zak te hebben

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden. De man had verschillende hard- en softdrugs op zak.

Een motoragent zag rond 00.00 uur een fietser rijden bij het Weyevlietplein in Vlissingen, de Vlissinger fietste zonder licht. De agent besloot daarop de man staande te houden om hem het een en ander te vragen. De motoragent vroeg aan de 22-jarige man zijn legitimatiebewijs. Het ID-bewijs was echter  ongeldig en onleesbaar. Om de identiteit van de man toch vast te kunnen stellen vroeg de agent of hij in de tas van de Vlissinger mocht kijken. Hier kreeg de agent toestemming voor. In de tas vond de agent echter verschillende hard- en softdrugs, onder anderen: LSD, amfetamine en hash. De 22-jarige Vlissinger is direct aangehouden en ingesloten.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelGroot alarm door geactiveerde poederblusser
Volgend artikelSpyros Armenakis wordt niet geborgen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.