Vlissinger zonder licht blijkt drugs op zak te hebben

VLISSINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 22-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden. De man had verschillende hard- en softdrugs op zak.

Een motoragent zag rond 00.00 uur een fietser rijden bij het Weyevlietplein in Vlissingen, de Vlissinger fietste zonder licht. De agent besloot daarop de man staande te houden om hem het een en ander te vragen. De motoragent vroeg aan de 22-jarige man zijn legitimatiebewijs. Het ID-bewijs was echter  ongeldig en onleesbaar. Om de identiteit van de man toch vast te kunnen stellen vroeg de agent of hij in de tas van de Vlissinger mocht kijken. Hier kreeg de agent toestemming voor. In de tas vond de agent echter verschillende hard- en softdrugs, onder anderen: LSD, amfetamine en hash. De 22-jarige Vlissinger is direct aangehouden en ingesloten.

Vorig artikelGroot alarm door geactiveerde poederblusser
Volgend artikelSpyros Armenakis wordt niet geborgen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier