Spyros Armenakis wordt niet geborgen

© Foto: Gemeente Vlissingen. (Een driedimensionale foto van het wrak).
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het wrak dat afgelopen maanden olie lekte in de Westerschelde voor Vlissingen wordt niet geborgen, dat meldde de gemeente Vlissingen zojuist.

Het scheepswrak zonk in 1965 voor de kust van Vlissingen. In augustus begon het wrak stookolie te lekken. Volgens de gemeente Vlissingen is de kans eer klein dat het wrak opnieuw olie gaat lekken. Omdat er olie lekte uit het scheepswrak werd uit voorzorg op verschillende stranden een zwemverbod ingesteld. Rijkswaterstaat werd ingezet om een ruimingsplan te maken. De Kustwacht heeft van de olie vlek luchtfoto’s gemaakt

- ADVERTENTIE -

Twee weken geleden zijn er 3D foto’s gemaakt van het wrak. Een van deze foto’s ziet u hierboven.

- ADVERTENTIE -