Spyros Armenakis wordt niet geborgen

© Foto: Gemeente Vlissingen. (Een driedimensionale foto van het wrak).

VLISSINGEN – Het wrak dat afgelopen maanden olie lekte in de Westerschelde voor Vlissingen wordt niet geborgen, dat meldde de gemeente Vlissingen zojuist.

Het scheepswrak zonk in 1965 voor de kust van Vlissingen. In augustus begon het wrak stookolie te lekken. Volgens de gemeente Vlissingen is de kans eer klein dat het wrak opnieuw olie gaat lekken. Omdat er olie lekte uit het scheepswrak werd uit voorzorg op verschillende stranden een zwemverbod ingesteld. Rijkswaterstaat werd ingezet om een ruimingsplan te maken. De Kustwacht heeft van de olie vlek luchtfoto’s gemaakt

Twee weken geleden zijn er 3D foto’s gemaakt van het wrak. Een van deze foto’s ziet u hierboven.

Vorig artikelVlissinger zonder licht blijkt drugs op zak te hebben
Volgend artikelHennepkwekerij geruimd in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier