Hennepkwekerij geruimd in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie heeft in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen een hennepkwekerij geruimd. In de woning werden 294 planten vernietigd. De bewoner werd niet aangetroffen, hij zal zich op een later tijdstip bij de politie moeten verantwoorden. 

De politie kwam de kwekerij op het spoor na onderzoek. Woensdag gingen agenten rond 17.10 uur de woning binnen. Zij vonden in vier verschillende ruimtes hennepplanten. De kwekerij is direct ontmanteld en de platen vernietigd. In totaal waren er 294 platen en 35 stekken in de woning aanwezig. De bewonder kon niet direct worden aangehouden omdat deze niet in het pand aanwezig was.

Vorig artikelSpyros Armenakis wordt niet geborgen
Volgend artikelPersoon vast in lift, brandweer rukt uit
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier