Hennepkwekerij geruimd in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen een hennepkwekerij geruimd. In de woning werden 294 planten vernietigd. De bewoner werd niet aangetroffen, hij zal zich op een later tijdstip bij de politie moeten verantwoorden. 

De politie kwam de kwekerij op het spoor na onderzoek. Woensdag gingen agenten rond 17.10 uur de woning binnen. Zij vonden in vier verschillende ruimtes hennepplanten. De kwekerij is direct ontmanteld en de platen vernietigd. In totaal waren er 294 platen en 35 stekken in de woning aanwezig. De bewonder kon niet direct worden aangehouden omdat deze niet in het pand aanwezig was.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelSpyros Armenakis wordt niet geborgen
Volgend artikelPersoon vast in lift, brandweer rukt uit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.