Persoon vast in lift, brandweer rukt uit

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Donderdagavond is vrijwillige brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een liftopsluiting aan het Antoni Gaudipark in Vlissingen.

De persoon was echter al uit de lift toen de brandweer arriveerde. De brandweer heeft ter plekke de lift nagekeken. Na een half uur kon de brandweer alweer terugkeren naar de post aan de Olympiaweg in Vlissingen.

Vorig artikelHennepkwekerij geruimd in Vlissingen
Volgend artikelDronken bestuurder zonder rijbewijs aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier