Brandweer rukt uit voor ‘buitenbrand’

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is de brandweer uitgerukt voor een melding van een buitenbrand aan de Bachlaan in Vlissingen. Bij aankomst bleek dat een boer zijn veld aan het afbranden was.

Een toevallige passant meldde dat de eigenaar van het veld waar de brand op woedde de hele dag al zijn veld aan het afbranden is. Na overleg met de officier van dienst werd besloten niet te blussen, wel werd er toegezegd te bellen als de brand uit de hand zou lopen. De brandweer kon na tien minuten weer terugkeren.

Vorig artikelDronken bestuurder zonder rijbewijs aangehouden
Volgend artikelVlissinger op heterdaad betrapt na inbraak in auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier