Vlissinger op heterdaad betrapt na inbraak in auto

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft maandagavond een 44-jarige inwoner van de gemeente Vlissingen aangehouden, hij werd  betrapte op heterdaad toen hij aan het inbreken was in een auto.

Omstreeks 23.15 uur werd er bij de politie gemeld dat er mogelijk iemand aan het inbreken was in een bestelauto die in de Sottegemstraat in Vlissingen geparkeerd stond. Een buurtbewoner was opgeschrikt door een harde klap, de klap werd veroorzaakt door het inslaan van een autoruit. De oplettende getuigen hield de politie perfect op de hoogte en berichte precies waar en wat de inbreker aan het toen was ten tijde van de auto-inbraak. De Vlissinger is direct aangehouden en ingesloten in een van de politiecellen in de gevangenis Torentijd in Middelburg. Er bleek later niets te zijn gestolen uit het voertuig.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier