Brandweer uitgerukt voor assistentie

VLISSINGEN – Vanochtend vroeg is de brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een til-assistentie aan een woning in de Badhuisstraat in Vlissingen.

Om 05.23 uur werd de brandweer opgeroepen voor een til-assistentie, zij gingen met spoed ter plekke. De brandweerlieden hebben samen met het ambulanceteam de patiënt via de smalle trap naar beneden gedragen.

Vorig artikelVlissinger op heterdaad betrapt na inbraak in auto
Volgend artikelStraatroof met vuurwapen, viertal aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier