Straatroof met vuurwapen, viertal aangehouden

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdagavond rond 21.45 uur een viertal aangehouden in een woning in Vlissingen. De vier mannen van 19, 24 en 30 jaar worden verdacht van een straatroof. Van de vierde man is de leeftijd nog onbekend.

De beroving vond plaats omstreeks 20.30 uur op de Bloemenlaan in Vlissingen, hier fietste op dat moment een 25-jarige man uit Almere, plots werd hij staande gehouden door twee mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen drogeerde zij de man zijn geld af te geven. Een van de twee daders gaf de man een klap tegen zijn gezicht, hierdoor viel de 25-jarige man op de grond. Een moment later zag hij het tweetal richting de Anjelierenlaan lopen, aan het einde van die straat sloegen zij links af de Rozengracht op.

Toen de man eenmaal terug was op zijn verblijfplaats, merkte hij op dat hij o.a. zijn mobielentelefoon kwijt was. De de melding ging de politie met verschillende eenheden ter plekke om de daders op te sporen. Tijdens de eerste bevinden in het onderzoek was naar voren gekomen dat de daders zich mogelijk bevonden in een woning in het middengebied van Vlissingen. Toen de politie de woning had omsingeld en had aangeklopt werd er een telefoon over de schutting gegooid, er werden vier personen aangehouden.

Toen de politie de woning doorzocht vonden zij een vuurwapen en munitie. In de schuur werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen. De verdachten zitten momenteel nog vast, de politie gaat met hen in verhoor en tracht te achterhalen in welke mate zij bij de straatroof betrokken zijn geweest.

 

Vorig artikelBrandweer uitgerukt voor assistentie
Volgend artikelBrandweer blust felle buitenbrand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier