Brandweer blust felle buitenbrand

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag 27 september op zondag 28 september heeft de brandweer een felle buitenbrand geblust aan de Langeleenweg en de Rubenslaan in Vlissingen.

De brandweer werd om 00.15 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Rubenslaan te Vlissingen. Politie was echter al ter plekke om de mogelijke daders op te sporen. Na 15 minuten kon de brandweer terugkeren naar de post. Wie de brand heeft aangestoken is nog onbekend.

Foto’s

Vorig artikelStraatroof met vuurwapen, viertal aangehouden
Volgend artikelVrouw ernstig gewond na val van paard
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier