Vrouw ernstig gewond na val van paard

VLISSINGEN – Zondagmiddag is een vrouw ernstig gewond geraakt van een val van een paard. De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Om 12.44 uur werd de strandwacht met spoed opgepiept voor een medische assistentie op een strand aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen, ook werd er een ambulance met spoed heen gestuurd.

Nadat het ambulancepersoneel was ingestapt op de strandjeep (19-4521) van de strandwacht reden deze met spoed naar de plek waar medische hulp gevraagd was. Er bleek een vrouw van een paard te zijn afgevallen. Na de vrouw te hebben gestabiliseerd kon zij met spoed worden vervoerd in de strandjeep richting de strandpost in Vlissingen. Daar stond de ambulance die even daarvoor was geparkeerd door het ambulancepersoneel dat mee moest op de strandjeep.

Strandwachten en ambulancepersoneel hebben vervolgens de vrouw overgedragen in de gereed staande ambulance, hierna is de vrouw met spoed vervoerd naar een ziekenhuis.

Vorig artikelBrandweer blust felle buitenbrand
Volgend artikelBrandweer controleert container
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier