Vrouw ernstig gewond na val van paard

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmiddag is een vrouw ernstig gewond geraakt van een val van een paard. De vrouw is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Om 12.44 uur werd de strandwacht met spoed opgepiept voor een medische assistentie op een strand aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen, ook werd er een ambulance met spoed heen gestuurd.

- Advertentie -

Nadat het ambulancepersoneel was ingestapt op de strandjeep (19-4521) van de strandwacht reden deze met spoed naar de plek waar medische hulp gevraagd was. Er bleek een vrouw van een paard te zijn afgevallen. Na de vrouw te hebben gestabiliseerd kon zij met spoed worden vervoerd in de strandjeep richting de strandpost in Vlissingen. Daar stond de ambulance die even daarvoor was geparkeerd door het ambulancepersoneel dat mee moest op de strandjeep.

Strandwachten en ambulancepersoneel hebben vervolgens de vrouw overgedragen in de gereed staande ambulance, hierna is de vrouw met spoed vervoerd naar een ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust felle buitenbrand
Volgend artikelBrandweer controleert container
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.