Brandweer controleert container

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen is zondagochtend om 07.11 uur opgeroepen voor een containerbrand aan de Scheldestraat te Vlissingen. De brandweer werd met spoed ter plekke gevraagd.

Aangekomen bleek dat de brand al was geblust door de politie. De brand woedde in een container aan het begin van de Glacisstraat in Vlissingen. Na een controle bleek er nog wat bluspoeder op de naast gelegen auto’s te liggen. Het bluspoeder was afkomstig uit een brandblusser die de politie eerder gebuikte om de container mee te blussen. De brandweer heeft de twee auto’s schoon gespoeld en kon na 10 minuten terugkeren naar de post.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier