Brandweer controleert container

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen is zondagochtend om 07.11 uur opgeroepen voor een containerbrand aan de Scheldestraat te Vlissingen. De brandweer werd met spoed ter plekke gevraagd.

Aangekomen bleek dat de brand al was geblust door de politie. De brand woedde in een container aan het begin van de Glacisstraat in Vlissingen. Na een controle bleek er nog wat bluspoeder op de naast gelegen auto’s te liggen. Het bluspoeder was afkomstig uit een brandblusser die de politie eerder gebuikte om de container mee te blussen. De brandweer heeft de twee auto’s schoon gespoeld en kon na 10 minuten terugkeren naar de post.

Vorig artikelVrouw ernstig gewond na val van paard
Volgend artikelDronken scooterrijder rijdt fietsers aan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier