Brandweer controleert container

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen is zondagochtend om 07.11 uur opgeroepen voor een containerbrand aan de Scheldestraat te Vlissingen. De brandweer werd met spoed ter plekke gevraagd.

Aangekomen bleek dat de brand al was geblust door de politie. De brand woedde in een container aan het begin van de Glacisstraat in Vlissingen. Na een controle bleek er nog wat bluspoeder op de naast gelegen auto’s te liggen. Het bluspoeder was afkomstig uit een brandblusser die de politie eerder gebuikte om de container mee te blussen. De brandweer heeft de twee auto’s schoon gespoeld en kon na 10 minuten terugkeren naar de post.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelVrouw ernstig gewond na val van paard
Volgend artikelDronken scooterrijder rijdt fietsers aan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.