Dronken scooterrijder rijdt fietsers aan

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft zaterdagavond een scooterrijder aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een groepje fietsers had aangereden op het Jaagpad nabij de draaibrug in Oost-Souburg.

De 30-jarige verdachte uit de gemeente Vlissingen raakte rond 20.00 uur de macht over het stuur kwijt en kwam ten valt middenin een groepje fietsers. De 30-jarige Vlissinger liep hierbij een flinke hoofdwond op. Na de botsing probeert de man weg te rijden, maar raakt wederom de macht over het stuur kwijt waardoor de scooter bijna het kanaal door Walcheren beland. De gearriveerde agenten treffen vervolgens de verdachte lopend aan nabij de draaibrug, hij is direct aangehouden. Gezien de flinke wond aan zijn hoofd word hij per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Daar word tevens bloed afgenomen om de precieze alcohol-waarde in zijn lichaam te achterhalen. De Vlissinger blijkt bovendien niet te beschikken over een geldig rijbewijs, hij kreeg een boete van 414 euro. Ook is de scooter van de 30-jarige Vlissinger in beslag genomen, de fietsers die de man aan had gereden op het Jaagpad raakte niet gewond.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer controleert container
Volgend artikelPolitie onderzoekt woninginbraken
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.