Dronken scooterrijder rijdt fietsers aan

OOST-SOUBURG – De politie heeft zaterdagavond een scooterrijder aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een groepje fietsers had aangereden op het Jaagpad nabij de draaibrug in Oost-Souburg.

De 30-jarige verdachte uit de gemeente Vlissingen raakte rond 20.00 uur de macht over het stuur kwijt en kwam ten valt middenin een groepje fietsers. De 30-jarige Vlissinger liep hierbij een flinke hoofdwond op. Na de botsing probeert de man weg te rijden, maar raakt wederom de macht over het stuur kwijt waardoor de scooter bijna het kanaal door Walcheren beland. De gearriveerde agenten treffen vervolgens de verdachte lopend aan nabij de draaibrug, hij is direct aangehouden. Gezien de flinke wond aan zijn hoofd word hij per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. Daar word tevens bloed afgenomen om de precieze alcohol-waarde in zijn lichaam te achterhalen. De Vlissinger blijkt bovendien niet te beschikken over een geldig rijbewijs, hij kreeg een boete van 414 euro. Ook is de scooter van de 30-jarige Vlissinger in beslag genomen, de fietsers die de man aan had gereden op het Jaagpad raakte niet gewond.

Vorig artikelBrandweer controleert container
Volgend artikelPolitie onderzoekt woninginbraken
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier