Politie onderzoekt woninginbraken

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie onderzoekt een tweetal woninginbraken die zaterdagavond hebben plaatsgevonden in de Savornin Lohmanlaan in Vlissingen.

In een woning zijn mogelijk insluiper(s) mogelijk gestoord toen zij bezig waren met inbreken door de thuiskomst van de bewoners. Hoewel de bovenverdieping overhoop is gehaald lijkt er niets te zijn meegenomen. In een andere woning in dezelfde straat is het de insluipers echter wel gelukt om hun slag te slaan. De bewoners zijn sieraden en een muntenverzameling kwijt. In de Schubertlaan is eveneens geprobeerd in te breken, dit zonder succes.

- Advertentie -

De woninginbrekers tegenhouden, daar kunt u ons bij helpen. Ziet u iets verdachts in uw omgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of een andere situatie die u niet vertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details en bel direct de politie op 112. Als u direct belt, is de kans groter dat wij als politie de verdachte kunnen aanhouden. Heeft u iets gezien en bedenkt u later pas dat dit mogelijk iets met een inbraak te maken heeft, bel dan 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken scooterrijder rijdt fietsers aan
Volgend artikelArrestatieteam oefent in sloopwoningen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.