Politie onderzoekt woninginbraken

VLISSINGEN – De politie onderzoekt een tweetal woninginbraken die zaterdagavond hebben plaatsgevonden in de Savornin Lohmanlaan in Vlissingen.

In een woning zijn mogelijk insluiper(s) mogelijk gestoord toen zij bezig waren met inbreken door de thuiskomst van de bewoners. Hoewel de bovenverdieping overhoop is gehaald lijkt er niets te zijn meegenomen. In een andere woning in dezelfde straat is het de insluipers echter wel gelukt om hun slag te slaan. De bewoners zijn sieraden en een muntenverzameling kwijt. In de Schubertlaan is eveneens geprobeerd in te breken, dit zonder succes.

De woninginbrekers tegenhouden, daar kunt u ons bij helpen. Ziet u iets verdachts in uw omgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of een andere situatie die u niet vertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details en bel direct de politie op 112. Als u direct belt, is de kans groter dat wij als politie de verdachte kunnen aanhouden. Heeft u iets gezien en bedenkt u later pas dat dit mogelijk iets met een inbraak te maken heeft, bel dan 0900-8844.

Vorig artikelDronken scooterrijder rijdt fietsers aan
Volgend artikelArrestatieteam oefent in sloopwoningen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier