Arrestatieteam oefent in sloopwoningen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg (archief-foto)
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vandaag heeft een arrestatieteam (AT) in de sloopwoningen aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen geoefend.

Leden van het arrestatieteam oefende in twee leegstaan de flats aan de president Rooseveltlaan in Vlissingen, de flats zullen binnenkort gesloopt worden. Met veel kabaal en glasgerinkel waren zij vandaag aan het oefenen in de desbetreffende appartementen.

- ADVERTENTIE -

Diverse deuren en ramen sneuvelde tijdens de oefening.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelPolitie onderzoekt woninginbraken
Volgend artikelInbrekers aangehouden, agent gewond
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.