Arrestatieteam oefent in sloopwoningen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg (archief-foto)

VLISSINGEN – Vandaag heeft een arrestatieteam (AT) in de sloopwoningen aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen geoefend.

Leden van het arrestatieteam oefende in twee leegstaan de flats aan de president Rooseveltlaan in Vlissingen, de flats zullen binnenkort gesloopt worden. Met veel kabaal en glasgerinkel waren zij vandaag aan het oefenen in de desbetreffende appartementen.

Diverse deuren en ramen sneuvelde tijdens de oefening.

Vorig artikelPolitie onderzoekt woninginbraken
Volgend artikelInbrekers aangehouden, agent gewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier