Inbrekers aangehouden, agent gewond

- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – De politie heeft de afgelopen week, na een intensief onderzoek, in Oost-Souburg en Middelburg drie woninginbrekers aangehouden.

De 18-jarige hoofdverdachte uit Oost-Souburg werd maandagochtend 29 september in bij een woning aan de Ritthemsestraat in Oost-Souburg aangehouden. Hij wordt verdacht van meerdere woninginbraken in Oost-Souburg en in de directe omgeving hiervan. Ook wordt hij verdacht van een afpersing. Tijdens de aanhouding raakte een politieagent gewond toen hij met de verdachte op de grond viel. De agent is met verwondingen aan zijn hoofd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na de aanhouding is de woning van de verblijfadres van de inbreker doorzocht.

- ADVERTENTIE -

Zaterdagmorgen 4 oktober zijn in dit onderzoek nog twee verdachten aangehouden, namelijk een 17-jarige jongeman uit Oost Souburg en een 20-jarige jongeman uit Middelburg. De politie sluit meerdere aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

In met name Oost-Souburg werden in het eerste half jaar van dit jaar veel woninginbraken gepleegd. Hiervoor werden eerder al drie verdachten aangehouden.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier