Politie onderzoekt mishandeling in woning Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN  – Twee mannen en een vrouw hebben een 53-jarige man in een woning aan de Schuitvaartgracht ernstig mishandeld. De politie is op zoek naar het drietal en vraagt getuigen zich te melden.

Op dinsdag 14 oktober tussen 0.00 en 0.30 uur werd er bij het slachtoffer aangebeld. De man werd door een drietal personen zijn woning ingeduwd. Hij werd vervolgens met een voorwerp op zijn hoofd geslagen waarbij hij een hoofdwond opliep. Hij moest vervolgens op de grond gaan liggen waar hij geschopt en geslagen werd. Vervolgens verlieten de drie daders het pand en zijn vermoedelijke in een auto weggereden. De man is door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht en behandeld aan zijn verwondingen.

- Advertentie -

De politie is op zoek naar twee mannen en een vrouw die zich schuldig hebben gemaakt aan deze ernstige mishandeling. Dader 1 is een vrouw, ongeveer 1.60 lang, gezet postuur, blond halflang haar en tussen de 30 en de 40 jaar oud. Ze droeg witte sportschoenen, een lichtblauwe spijkerbroek en een rood jasje.

Dader 2 is een man, 1.80 lang, gespierd/sportief postuur. Hij droeg een zwarte bivakmuts, zwarte jas, en zwarte broek.

Dader nummer 3 is een man, 160 – 1.70 lang, hij droeg een overhemd, rode bivakmuts met een witte rand rond de ogen.

De technische recherche heeft onderzoek in- en rond de woning van de man gedaan om sporen veilig te stellen. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden/ Heeft u op dinsdag 14 oktober tussen 0.00 en 0.30 uur, of eerder op 13 oktober, iets verdachts gezien rond de Schuitvaartgracht gezien meld u dan bij de politie. Dat kan via 0900-8844. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

- Advertentie -
Vorig artikelMan met steekwapen aangehouden voor bedreiging
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor ongeval Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.