Fikse brand verwoest schuur in Vlissingen

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er in een schuur van een appartementencomplex aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen een fikse brand gewoed. De brandweer rukte uit met twee voertuigen.

Rond 02.30 uur kreeg de brandweer de melding van een binnenbrand aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen, de brand zou zich op de beneden verdieping bevinden van een woning. Toen de brandweer aankwam werd duidelijk dat het om een schuur ging. Bij het blussen van de brand kwam veel rook vrij. Een ambulanceteam werd opgeroepen om mogelijke slachtoffers te behandelen, niemand was echter gewond door de brand. Omliggende bewoners moesten direct hun woning verlaten, dit omdat de kans groot was dat zij rook zouden inademen. Na een uur konden alle bewoners weer terug naar hun huizen.

Verschillende deuren werden geforceerd door de brandweer, ook werd er een hitte-camera ingezet, dit om verborgen brandhaarden te ontdekken. De brandweer heeft hierna de schuur geventileerd. Stichting Salvage is ingeschakeld om de schade verder af te handelen. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk.

Na twee uur kon de brandweer terugkeren naar de post.

Foto’s

 

Vorig artikelToiletpapier in brand in woning Vlissingen
Volgend artikelVerwarde man blijkt geen explosieven bij zich te dragen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier