Brandweer rukt uit voor voertuigbrand

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Om half vier precies werd de beroepsbrandweer van Middelburg opgeroepen voor een melding van een voertuigbrand aan de president Rooseveltlaan in Vlissingen.

De auto stond stil op de Bloemenlaan in Vlissingen de politie heeft het toestromende verkeer tijdelijk omgeleid zodat de brandweer haar werk kon doen. Na een kwartier kon de brandweer weer terugkeren naar de post. Of de auto daadwerkelijk heeft gebrand is niet bekend.

 

Vorig artikelVlissinger raakt rijbewijs kwijt na achtervolging
Volgend artikelBinnenbrand in horeca gelegenheid Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier