OGS oefening brandweer Vlissingen

VLISSINGEN – Vanavond heeft de vrijwillige brandweer van Vlissingen een ongeval met gevaarlijke stoffen (OGS) nagebootst. Dit gebeurde in en voor het gebouw van het Belgische Loodswezen aan de Boulevard de Ruyter in Vlissingen.

Twee brandweerleidden werden ten tijde van de oefening in een speciaal werend pak gehesen. Binnen in het bebouw trof de brandweer een ‘slachtoffer’ aan, dit slachtoffer was gewond geraakt doordat er een gevaarlijke stof was vrij gekomen.

Na een uur was de oefening ten einde, toen de brandweer alle gebruikte spullen weer had opgeborgen keerden zij terug naar de post aan de Olympiaweg in Vlissingen.

Foto’s

Vorig artikelTwee Duitsers verdacht van zakkenrollerij
Volgend artikelMMT komt ter plaatse bij medische noodsituatie
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier