MMT komt ter plaatse bij medische noodsituatie

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam (MMT) is vanavond met spoed ter plaatse gekomen bij een medische noodsituatie aan de Bloemenlaan in Vlissingen.

Ook werden er twee ambulances en een hoogwerker van de brandweer gealarmeerd. Kort na de melding werd er ook om een traumahelikopter gevraagd, deze is vroegtijdig afgemeld. De brandweer moest veel moeite doen om het slachtoffer met de hoogwerker via het raam uit de woning te halen. Ongeveer 45 minuten later kwam uiteindelijk toch het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Rond 23.44 uur is het slachtoffer uit de woning getakeld en per ambulance naar een ziekenhuis afgevoerd. Kort daarvoor werd er ook een ladderwagen uit Middelburg opgeroepen.

Wat de persoon mankeerde is niet duidelijk.

Vorig artikelOGS oefening brandweer Vlissingen
Volgend artikel14-jarige meisje zwaargewond op Bunkerpad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier