MMT komt ter plaatse bij medische noodsituatie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam (MMT) is vanavond met spoed ter plaatse gekomen bij een medische noodsituatie aan de Bloemenlaan in Vlissingen.

Ook werden er twee ambulances en een hoogwerker van de brandweer gealarmeerd. Kort na de melding werd er ook om een traumahelikopter gevraagd, deze is vroegtijdig afgemeld. De brandweer moest veel moeite doen om het slachtoffer met de hoogwerker via het raam uit de woning te halen. Ongeveer 45 minuten later kwam uiteindelijk toch het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Rond 23.44 uur is het slachtoffer uit de woning getakeld en per ambulance naar een ziekenhuis afgevoerd. Kort daarvoor werd er ook een ladderwagen uit Middelburg opgeroepen.

- Advertentie -

Wat de persoon mankeerde is niet duidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelOGS oefening brandweer Vlissingen
Volgend artikel14-jarige meisje zwaargewond op Bunkerpad
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.