MMT komt ter plaatse bij medische noodsituatie

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam (MMT) is vanavond met spoed ter plaatse gekomen bij een medische noodsituatie aan de Bloemenlaan in Vlissingen.

Ook werden er twee ambulances en een hoogwerker van de brandweer gealarmeerd. Kort na de melding werd er ook om een traumahelikopter gevraagd, deze is vroegtijdig afgemeld. De brandweer moest veel moeite doen om het slachtoffer met de hoogwerker via het raam uit de woning te halen. Ongeveer 45 minuten later kwam uiteindelijk toch het Mobiel Medisch Team ter plaatse. Rond 23.44 uur is het slachtoffer uit de woning getakeld en per ambulance naar een ziekenhuis afgevoerd. Kort daarvoor werd er ook een ladderwagen uit Middelburg opgeroepen.

- ADVERTENTIE -

Wat de persoon mankeerde is niet duidelijk.

- ADVERTENTIE -