VLISSINGEN – Vanmorgen is een 14-jarig meisje uit Vlissingen zwaargewond geraakt op het Bunkerpad ter hoogte van het bruggetje nabij de Jacoba van Beierenweg in Vlissingen. De politie is opzoek naar getuigen.

Vanmorgen tussen 08.00 en 08.45 uur fietste de Vlissingse naar school als zij zwaargewond raakt op het Bunkerpad en in het gras terechtkomt. Een ander meisje ziet het 14-jarige meisje liggen en haalt er een passerende vrouw bij die vervolgens de politie belt.

Het gewonde meisje kan zich van het voorval niets meer herinneren, ook de vrouw heeft iets gezien hoe dit heeft kunnen gebeuren. De politie is om die reden opzoek naar getuigen. De politie zou graag in contact komen met het meisje dat als eerste te hulp schoot, zij heeft namelijk, nadat de politie was gebeld, haar weg weer vervolgd. Heeft u op het eerder genoemde tijdstip in die omgeving iets gezien wat te maken zou kunnen hebben met dit incident? Bel dan naar: 0900-8844 of kom langs op het politiebureau aan de Breestraat in Vlissingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier