Brandweer controleert woningen op koolstofmonoxide

VLISSINGEN – Vanavond is de vrijwillige brandweer van Vlissingen uitgerukt voor een meting aan de Dortmansstraat in Vlissingen.

Een melder in een van de woningen in die straat ging af omdat er een kleine hoeveelheid koolstofmonoxide in de woning aanwezig was. De oorzaak is waarschijnlijk te zoeken bij de CV-ketel of de geiser. De bewoners van de woning werden tijdelijk opgevangen in een politieauto, toen de brandweer de woning gecontroleerd, had konden zij weer terug hun huis in met het advies op zak om vanavond met een raampje open te gaan slapen. Ook heeft de brandweer naast gelegen woningen gecontroleerd.

Foto’s

 

Vorig artikel14-jarige meisje zwaargewond op Bunkerpad
Volgend artikelDemmers: Geen vuurwerk vrije zones in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier