Demmers: Geen vuurwerk vrije zones in Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Als het aan de waarnemend burgemeester van Vlissingen, Letty Demmers ligt, komen er in Vlissingen geen vuurwerk vrije zones. Zij stelt dat er in Vlissingen geen groot overlast is van vuurwerk.

In een overleg met de alle berokken partijen is besloten geen vuurwerk vrije zones is te stellen in Vlissingen. Volgens Demmers zijn er geen aantoonbare gebieden in Vlissingen waar echt grote overlast is van vuurwerk. Als de Eerste kamer het voorstel voor de kerstperiode goedkeurt, mag er pas om 18.00 uur vuurwerk worden afgestoken. Voorheen mocht dit al vanaf 10.00 uur s’ochtends.

Vorig artikelBrandweer controleert woningen op koolstofmonoxide
Volgend artikelGestolen fiets word teruggevonden, Vlissinger aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier