Demmers: Geen vuurwerk vrije zones in Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Als het aan de waarnemend burgemeester van Vlissingen, Letty Demmers ligt, komen er in Vlissingen geen vuurwerk vrije zones. Zij stelt dat er in Vlissingen geen groot overlast is van vuurwerk.

In een overleg met de alle berokken partijen is besloten geen vuurwerk vrije zones is te stellen in Vlissingen. Volgens Demmers zijn er geen aantoonbare gebieden in Vlissingen waar echt grote overlast is van vuurwerk. Als de Eerste kamer het voorstel voor de kerstperiode goedkeurt, mag er pas om 18.00 uur vuurwerk worden afgestoken. Voorheen mocht dit al vanaf 10.00 uur s’ochtends.

- ADVERTENTIE -
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier